Anasayfa


     Flourish Phosphorus

   
Ürün Özellikleri
•Bitkili akvaryumlar için fosfor takviyesidir. •Fosfat dozlama çalışmaları için güvenli bir çözüm ( 4,500 mg / L fosfat )potasyum fosfattır.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Açıklama

Fosfor, bitkilerin ihtiyaç duyduğu başlıca üç makro besin maddesinden (nitrojen, fosfor, potasyum: NPK) biridir. Flourish Phosphorus™, fosfat dozlama çalışmaları için güvenli bir çözüm, (4,500 mg / L fosfat) potasyum fosfattır. Nitrat ve fosfatı sabit bir oranda karışımıdır rakip ürünlerden farklı olarak, Flourish Phosphorus™ (nitrat içermeyen) aşırı miktarda nitrat alma riski olmadan, bitkilerin ihtiyaçlarına göre fosforu dozlamanıza izin verir. Yönlendirildiği şekilde kullanıldığında, Flourish Phosphorus™, su yosunlarının büyümesini artırmadan su bitkilerinin büyümesini hızlandıracaktır. Maksimum fayda için, Flourish Nitrogen™ ve Flourish Potassium™ ile kullanın. Flourish Phosphorus™, karides gibi omurgasız hayvanlar için güvenlidir.

Talimatlar

Yeni Başlayanlar İçin: Her 80 Litre su için haftada bir veya iki kez ya da fosfor eksikliğinin belirtilerine (örneğin bodurlaşmış büyüme, bitki koyu yeşil) karşılık olarak ihtiyaç duyulduğunda 2,5 mL (yarım kap) kullanın.

Uzman Kullanıcı

Başlangıç ​​dozu fosforu 0.05 mg / L (0.15 mg / L fosfat) artırır. İdeal fosfat seviyesi değişecektir, ancak genellikle 0.15-1.0 mg / L arasında değişmektedir. Fosfat seviyesini kontrol etmek için Multitest ™: Fosfat kullanınız. Belirli bir fosfat artışını hedeflemek için, aşağıdaki formüle göre dozlama yapınız: 0.8vp = m, burada v = galondaki hacim, p = istenilen fosfat artışı ve m = mL cinsinden ürün hacmine denk gelmektedir. Örneğin 20 galon ila 0.1 mg / L fosfat yükseltmek için kullanacağınız miktar: 0,8 * 20 * 0,1 = 1,6 mL.

Garantili Analiz Değerleri

Mevcut Fosfat (P 2 O 5 )

% 0.3

Çözünebilir Potash (K 2 O)
(Potash : Potash suda çözünür formda potasyum içeren çeşitli doğal ve imal edilmiş tuzlardan biridir.)

% 0.2

Potasyum Fosfattan Türetilmiştir.

Boyutları

100 mL, 250 mL, 500 mL, 2 L