Anasayfa


     Hikari Blood Red Parrot

   
Ürün Kodu : 16233
Üretici : Hikari
        Detaylar
 
 
Detaylar
Hikari Germ süreci
Blood-Red Parrot +, aktif renk geliştirmenin istendiği Kırmızı Papağan ile kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş devrim niteliğinde bir diyettir. Hikari Germ ™ 'in dahil edilmesi son derece verimli bir besin kullanımını sağlarken, dengeli bileşen profili sağlıklı bir bağışıklık sistemini, istenen formu, öngörülebilir büyümeyi, yeterli enerji kaynaklarını ve gelişmiş renklenmeyi destekler. Kırmızı Papağanlarının tam potansiyellerine ulaşmasını isteyen gelişmiş hobiciler için mükemmeldir.
ÖZELLİKLER
Hikari Su Laboratuvarı Testi sonuçları

Test Süresi: 67 gün Test Balık: Kırmızı Papağan Su sıcaklığı: 25 ° C (77 ° F) İki hafta içinde gözle görülür renk iyileştirmesi görülebilir ve 67 günde tamamen gelişmiştir.

  1. Blood-Red Parrot + ™, aktif renk geliştirmenin istendiği Kırmızı Papağan ile kullanım için geliştirilmiş devrim niteliğindeki bir diyettir. Hikari-Germ ™ 'in dahil edilmesi son derece verimli bir besin kullanımını sağlarken, dengeli bileşen profili bağışıklık sistemi sağlığını, istenen formu, öngörülebilir büyümeyi, yeterli enerji kaynaklarını ve gelişmiş renklenmeyi destekler. Kırmızı Papağanlarının tam potansiyelini geliştirmelerini isteyen gelişmiş hobiciler için harika.
  2. Bilimsel olarak geliştirilmiş olan Hikari® Aquatic laboratuarımızda, Chili Pepper, Phaffia mayası, Krill, Astaksantin, Canthaxanthin ve Marigold Flower Meal (Lutein kaynağı olarak) içeren üstün renk iyileştirici etkimiz, Kırmızı Papağanınızın gerçek doğal güzelliğini korumasına yardımcı olur. yıl boyunca.
  3. Hızlı beslenen bir besin karışımı ve hızlı, yağsız bir şekilde büyümeyi ve istenen formu destekleyen yararlı canlı mikroorganizmalar sunar!
  4. Bağışıklık sistemi sağlığını destekleyen stabilize edilmiş C vitamini içerir ve böylece evcil hayvanınızın uzun süreli sağlığın korunmasında en iyi şansa sahip olmasını sağlar.
  5. Peletlenmiş Çiklit diyetlerinin, diğer birinci sınıf sucul diyetlerin ve sulu evcil hayvanlarınız için en iyi seçeneklerin arandığında 135 yılı aşkın deneyimin yaratıcısına güvenin!
BESLENME
Günlük iki ila üç kez besleyin, balıklarınız birkaç dakika içinde tüketecektir. Aşırı beslenmeyi önlemek için özen gösterilmeli ve su kalitesi sorunlarını etkileyerek sağlığa zarar vermemek için beslenme süresinden sonra daima yenilmeyen yiyecekler alınmalıdır.
Blood-Red Parrot + 'ı günlük diyet olarak öneririz.
Deniz Bitkilerinin Her Türlü.
GARANTİLİ ANALİZ
Ham proteinDoymuş yağHam fiberNemKülFosfor
Min. % 40Min. % 5mak. % 2mak. % 10mak. % 13Min. % 1.3
MEVCUT BOYUTLAR
Yüzer Tip mini 
Numune
333g (11.7oz)Ürün No.16233
600g (21.1oz)Ürün No.16248
Yüzer Tip orta 
Numune
333g (11.7oz)Ürün No.16333
600g (21.1oz)Ürün No.16348