Anasayfa


     Flourish Potassium

   
Ürün Özellikleri
•Bitki akvaryumu için potasyum takviyesidir. •Son derece konsantredir. (50.000 mg / L) •Fosfat veya Nitrat içermez.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Açıklama

Flourish Potassium™, peysaj işlemi tamamlanmış akvaryum için uygun 50.000 mg/L potasyum içerir. Potasyum, ekili bir akvaryumda güçlü bir büyüme düzeyini sürdürmek için hayati önem taşıyan birçok unsurdan biridir. Potasyum hızla büyüyen bir sistemde tüketilebilir veya kaynak suyu düşük bir mineral içeriğine sahip olduğunda tükenebilir. Bu durumlarda potasyum, büyümeye sınırlayıcı faktör haline gelebilir. Flourish Potasyum™ 'u potasyum tükenmesini önlemek için (eski yapraklarda sararma işaretleri de dahil olmak üzere) kullanın ve en yüksek seviyede büyümeyi sürdürün.

En kolay elde edilen potasyum kaynakları potasyum nitrat ve potasyum fosfattır. Bu kaynakların her ikisi de azot veya fosforun yanı sıra potasyum ekleyerek belirli bir NPK oranını hedeflemeyi neredeyse imkansız kılar. Flourish Potasyum™, potasyum sülfattan türetilir ve kullanıcının potasyum seviyelerini azot veya fosfor etkilemeden ayarlamasına izin verir.

Talimatlar

Her 125 Litre için 1 kapak (5 mL) kullanın. Bu doz potasyumu 2 mg/L arttırır. Haftada 2–3 kez ya da yaşlı yapraklardaki potasyum eksikliği belirtilerine(kloroz (sararma), nekroz (ölüm / esmerleşme), yapraklarda iğne delikleri ve zayıf kökler ve kökler) ek olarak gerektiği gibi tekrarlayın.

Guaranteed Analysis

Çözülebilir *Potash Değeri %5 Temel potasyum konsantrasyonu 50.000 ppm ‘dir.
(*Potash : Potash suda çözünür formda potasyum içeren çeşitli madeni ve imal edilmiş tuzlardan herhangi biridir. Potash ismi, bir kapta suya batırılmış bitki külleri anlamına gelen saksı külünden gelir.)