Anasayfa


     Tanganyika Buffer

   
Ürün Özellikleri
•PH değerini 9.0-9.4'e ayarlar. •KH'yi de pH yükseltir. •GH'yi etkilemez.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Açıklama

Tanganyika Buffer™, alkaliliği, karbonat sertliğini, tampon kapasitesini ve pH 'ı artırarak çiklitlerin doğal ortamını geliştirmek için tasarlanmış karbonat tuzları karışımıdır. 9.0-9.4 pH değerini korumak için formüle edilmiştir. Tanganyika ortamının optimum şekilde taklit edilmesi için, Cichlid Lake Salt ™ , Cichlid Trace ™ ile kullanınız.

Talimatlar

Her gün 40–80 Litre su için 5 g (1 seviye çay kaşığı) kullanın ve istenilen pH değerine ulaşıncaya kadar tekrar edin. Daha sonra, pH 'ı korumak için gereken ölçüyü belirleyip kullanmaya devam ediniz. Genellikle iki ila üç haftada bir kereden fazla olmamalıdır.

Kullanımdan önce tatlı suda çözülmesi en iyisidir. Yeni bir akvaryum kurarken ya da kurulu akvaryuma su eklemesi yaparken (Tercihen, Seachem® Çiklit Lake Salt ™ ‘ı ekledikten sonra su eklemesi yapınız.) ve pH seviyesini muhafaza etmek için gerekli miktarda kullanınız. Seachem® Tanganyika Buffer ™, kullanılan miktara bağlı olarak 9.0 ila 9.4 arasında bir pH değerini korumak için formüle edilmiştir. Düşük pH için, Malavi / Victoria Buffer'ı tek başına ya da Tanganika Buffer ™ ile kombinasyon halinde kullanınız (pH 7.8-8.4).

Boyutları

250 g, 500 g