Anasayfa


     Malawı Vıctorıa Buffer

   
Ürün Özellikleri
•Tamponlar pH 7,8 - 8.4 •KH'yi de pH yükseltir. •GH'yi etkilemez.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Açıklama

Malavi / Victoria Buffer ™, karbonat sertliğini ve pH 'ı artırarak çiklitlerin doğal ortamını geliştirmek için tasarlanmış bir karbonat tuzları karışımıdır. 7.8–8.4 pH değerini korumak için formüle edilmiştir. Malawi / Victoria Gölü ortamının en iyi şekilde taklit edilebeilmesi için, Cichlid Lake Salt ™ , Cichlid Trace ™.

Talimatlar

Her gün 40 ila 80 Litre su için 6g (bir seviye çay kaşığı) istenen pH elde edilinceye ve korunana kadar kullanın. Daha sonra, pH değerini sabitlemek için gerektiği kadar kullanınız. Genellikle iki ila üç haftada bir kereden fazla olmamalıdır. Hassas dozlama için seviye kontrol kaşığı kullanınız.

Ürünün kullanımdan önce tatlı suda çözülmesi en iyisidir. Bir akvaryum kurarken veya su değişimi yaparken (tercihen Seachem® Cichlid Lake Salt™ ilavesinden sonra) ve pH 'ı korumak için gereken su değişimleri arasında kullanın. Seachem® Malavi / Victoria Buffer™, kullanılan miktara bağlı olarak 7.8 ile 8.4 arasında pH değerini korumak için formüle edilmiştir. 7.8'den daha düşük bir pH elde etmek için, Seachem® Acid Buffer ™ 'ı Malawi / Victoria Buffer ™ ile birlikte kullanabilirsiniz. 8.4'ten daha yüksek bir pH elde etmek için Tanganyika Buffer ™ kullanın .

Boyutları

250g, 500g