Anasayfa


     Cıchlıd Lake Salt

   
Ürün Özellikleri
•Afrika Çiklitleri ortamını çoğaltır. •Uygun miktarlarda kalsiyum, magnezyum, sodyum ve potasyum içerir. •Sertliği alkali veya pH'yi etkilemez
        Detaylar
 
 
Detaylar

Açıklama

Cichlid Lake Salt™, Rift Lake African Cichlid 'lerin doğal ortamını taklit etmek için tasarlanmış, kimyasal bir tuz karışımıdır. Magnezyum, kalsiyum, sodyum, potasyum gibi tüm fizyolojik elementleri içerir ve demir, alüminyum ve iyodür gibi eser bileşenleri içerir.

Büyük Rift Gölleri temel olarak aynı mineral tuzları içermesine rağmen, büyük ölçüde farklı konsantrasyonlarda bunu yaparlar. Cichlid Lake Salt ™, dozajların menşe gölüne bağlı olarak değişmesi için formüle edilir ve sadece bir akvaryum veya su değişimi yapılırken ilave edilmesi gerekir. Birçok rakip ürün, Epsom tuzu ve bikarbonat soda kombinasyonlarından biraz daha fazladır. Bu, Afrika'nın göllerinde, özellikle kalsiyum ve potasyumda bulunan mineral tuzlarının tam bir replikasyonunu sağlamayacaktır. Karbonat sertliğini ve pH değerini ayarlamak için Seachem Tanganyika Buffer ™ (pH 9.0–9.4) ve Malawi / Victoria Buffer ™ (pH 7.8–8.4) kullanılmalıdır.

Talimatlar

40 Litre (10 US galon) için verilen tüm dozlar.

  • Tanganyika için    : 11 g (1,5 çay kaşığı) kullanın.
  • Malavi için            : 5.5 g (3/4 çay kaşığı) kullanın.
  • Victoria için          : 3.6 g (1/2 çay kaşığı) kullanın.

Dozajlar DI veya RO suyuna dayanır. Diğer sular için, önce sertliği (GH) ölçün, ardından ihtiyaca göre ekleyin. Referans olarak, Tanganyika dozu dGH 'yi 8.8 birim artırmaktadır. Malavi dozu, 4.4 ünite tarafından dGH'yi yükseltir. Victoria dozu dGH'yi 3 birim yükseltir.

Aşağıdaki GH aralıklarını öneriyoruz:

  • Tanganyika için    : 3–5,5 meq / L (8–14 dGH)
  • Malavi için            : 1.5–3meq / L (4–8 dGH)
  • Victoria için          : 1–2 meq / L (3–6 dGH)

İPUÇLARI: Bir akvaryum kurarken ve su değiştirirken kullanın. Kurulu bir tanka tuz eklemek için, ekleme suyunda dozlama yapınız. Sadece buharlaştırılmış suyu değiştirirken tuz kullanmayın. Kullanmadan önce tatlı sudaki tuzu çözmek en iyisidir.

DİKKAT: Ciddi göz tahrişine neden olur. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Cilt ile temasından sakının. Cilt yanıklarına neden olabilir. Koruyucu eldiven giyinniniz.

Garantili Analiz Değerleri

1 gram için miktar

Kalsiyum (min)

3.24%

Kalsiyum (max)

% 3.50

Magnezyum (dk)

11.83%

Potasyum (dak)

10.08%

Sodyum (min)

% 3.53

Sodyum (max)

% 3.75

Alüminyum (min)

0.90 mg

Iyot (min)

0,02 mg

Demir (min)

0.20 mg

Selenyum (min)

0.00002 mg

Çinko (min)

0.007 mg


Maddeler: magnezyum klorür, kalsiyum klorür, potasyum sülfat, sodyum klorür, alüminyum sülfat, demir sülfat, potasyum iyodür içerir.

Boyutları

250 g, 500 g