Anasayfa


     Stress Guard

   
Ürün Özellikleri
StressGuard ™ •Balık ayırırken veya taşırken stresi azaltır. •Balık ve yaraları için müthiş bir takviye edicidir
        Detaylar
 
 
Detaylar

Açıklama

StressGuard™, konusunun üstün ve en iyi ürünüdür. Yoğun viskoziteli ve zararlı kaplama oluşumundan korunmak için nitelikli sorun çözme ürünüdür. StressGuard™, tankın yerini değiştiriken amonyak toksisitesini ve akvaryuma balık eklerken canlının yatışmasını sağlar ve stres altına girmesini azaltır. StressGuard™ yaralanan balığın iyileşmesini desteklemek, birincil ve ikincil enfeksiyon olasılığını azaltmak için açık yaralarda bağışıklık sistemine bağlı proteinlere ​​bağlanır. StressGuard™, bakır bazlı olanlar hariç tüm ilaçlarla kullanımı uyumludur. StressGuard™, amino bazlı değildir ve Purigen® ile etkileşime girmez veya HyperSorb™ rejenerasyonu ile. StressGuard™, “slime coat” tipi sorunlarla rekabet edebilecek türde bir üründür ve ürünün tutunma özelliği yoktur.

StressGuard™ 'ın iyileşmede çok başarılı olmasını sağlayan şey, aktif protein kolloidleri içermesidir. Bu protein aktif kolloidal ajanları aktif olarak herhangi bir yara, sıyrıklarda yoğun çalışan proteinlerin bulunduğu yerleri arar ve dezenfektanı ürüne doğrudan iletmek ve iyileşme sürecine başlamak için bu alana bağlanır.Bu protein aktif kolloid, açıkta kalan proteinlere bağlandığı için, aynı zamanda aşınmış deriye bir sıvı bandaj gibi davranır. Bazı ürünler, bir balık satın alındığında torbaya girecek şekilde pazarlanmaktadır. Bu ürünler genellikle asidiktir, bazı markalar çok güçlü birer asittirler. Bir balığın bulunduğu küçük, kapalı bir poşete / kaba  böyle bir ürün koymak, genellikle amaçlananın tersine fazlasıyla zarar verir. StressGuard™ 'ın pH 'ı 7.0 'dır. Büyük dozlarda bile bir akvaryumun pH 'ını etkilemez.

Piyasada StressGuard™ 'ın etkinliğini karşılaştırabilecek başka ürün bulunmamaktadır.

Talimatlar

Stres belirtileri düzelinceye veya iyileşme tamamlanana kadar günlük her 40 L için ½ – 1 kapak (2.5–5 mL) kullanın. Doz güvenli bir şekilde ikiye katlanabilir.