Anasayfa


     AmGuard

   
Ürün Özellikleri
• 48 saate kadar amonyak detoksları • Acil durumlar için ideal • Diğer amonyak bağlayıcı ürünlerden daha etkili • Piyasadaki en konsantre ürün
        Detaylar
 
 
Detaylar

Açıklama

AmGuard™ evinizdeki su dünyasını güvenli, hızlı ve etkili bir şekilde zehirli amonyaktan arındırır. Tankın sirkülasyonu esnasında kullanılabilir ve acil durumları tedavi etmek için idealdir.

AmGuard™ piyasadaki en güçlü sıvı amonyak bağlayıcıdır. Serbest amonyağı zehirden arındırmak için birkaç dakika içinde etkileşime geçer ve yaklaşık 72 saat boyunca etkisini kaybetmez.
“Rakip ürünlerin en az iki katı kadar etkilidir” ve rakip ürünlerden farklı olarak AmGuard™ bertaraf ettiği kimyasalı tankın biyofiltresi tarafından kolayca uzaklaştırılan, güvenli, toksik olmayan bir forma dönüştürür. pH'ı değiştirmez. Amonyak iki şekilde bulunabilir; serbest ve iyonize. Sadece toksik olan serbest formdur. Geleneksel amonyak test kitleri pH'ı 12-14 birime yükselterek tüm amonyakları serbest amonyağa dönüştürür; bu pH değerinde yanlış pozitif okumalar meydana gelir ve AmGuard™ kullanmanız da anlamsızlaşır. Uzun süreli amonyak kontrolü için Seachem Stability® ve Matrix™ kullanın. Sürekli izlenebilir ve kolay tespit için Amonnia Alert® kullanın. AmGuard™ ayrıca klor ve kloraminleri de temizler.

Talimatlar

Her 200 L için 1 kapak (5 mL) kullanın veya amonyağı azaltmak için gerektiği gibi kullanın.

Profesyonel Kullanıcı: Ammonia Alert® kullanıyorsanız ve göstergede “Alert” okuyorsanız, her 400 L için günlük 1 kapak (5 mL) kullanın, göstergede “Alarm” okuyorsanız, her 200 L için günlük 1 kapak (5mL) kullanın, göstergede “Toxic” okuyorsanız, 80 L için günlük 1 kapak (5mL) kullanın.

Su sıcaklığı 30°C 'nin (86 ° F) üstünde ise ürünü kullanmayın etkileşim göstermeyecektir.